Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Politiker i Praktik 2022

Trods et pludseligt opstået folketingsvalg var der alligevel god interesse fra vores byrådspolitikere for et praktikophold hos de frivillige sociale foreninger. Her kommer et uddrag:

Politiker i Praktik 2022, CamillaCamilla Viby-Moberg var i praktik hos Madoasen, hvor hun brugte dagen på at hente varer og sortere sammen med de øvrige. Hun var overrasket over mængden af spiselige fødevarer, som er til overs i butikkerne, og imponeret over, hvordan Madoasens tomme lokale på ganske få timer blev forhandlet til noget, der lignede en almindelig grønthandel.


Politiker i Praktik 2022, MarenMaren Ottar Hessner var i praktik hos Indkøbsbussen i Ågerup. Hun roser ordningen, hvor man kan blive hentet og bragt til indkøbsmuligheder. En vigtig praktisk foranstaltning som så også giver så meget mere på fællesskabskontoen til alle involverede. Oven i købet er der også mulighed for at sludre over en dejlig kop kaffe i Coops baglokale efter indkøbene."Endnu engang fik jeg bekræftet, at frivillige fællesskaber er det, der får vores samfund til at hænge sammen", sagde Maren. Her ses hun sammen med  den frivillige chauffør Palle.


Politiker i Praktik 2022, TomasTomas Breddam var i praktik i Frivilligcenteret. Efter en rundtur i huset fik Tomas en introduktion til, hvad de enkelte ansatte og frivillige har af forskellige opgaver og havde hertil også en masse gode spørgsmål om det at være frivillig, og hvad frivillighed betød for os i Frivilligcenteret. Bagefter var der fælles madpakkespisning, hvor snakken gik om løst og fast. Afslutningsvis fik Tomas en nærmere indføring i bestyrelsens arbejde.


Politiker i Praktik 2022 Gitte Gitte Kronbak var både hos Gnisten i Gadstrup og hos Mødrehjælpen i Roskilde. Hos Gnisten beundrede hun de mange frivillige kræfter, der lægges i at skabe godt socialt samvær. Hun fik ved selvsyn set, hvad det ligger før og efter, at deltagerne kan sætte sig ved bordene, drikke kaffe og få hjemmebagt kage og ikke mindst alle de fine præmier, der er hentet til de 10 spil, der blir spillet på sådan en hyggelig eftermiddag.

Hos Mødrehjælpen (billedet) var Gitte fuld af beundring for det store arbejde, der ydes. Hun anbefaler varmt et besøg i butikken, hvor der er utrolig meget flot tøj, legetøj, sko, vinterjakker mm., til den kommende vinter. Genbrug gavner vores miljø, men allermest giver det mulighed for at købe meget velholdt tøj til små priser på alle årstider.

 

Se alle årets tilbud fra foreningerne i Praktik-katalog 2022.