Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Bliv frivillig - du gør en forskel!

Som frivillig gør du ikke kun en positiv forskel for andre og for samfundet - du kan også lære noget nyt, udvikle dine kompetencer og udvide dit netværk.

Frivilligcenter Roskilde formidler løbende kontakt mellem frivillige og foreninger. Du kan søge efter frivilligjobs her

Frivilligcenteret hjælper også gerne med at finde et frivilligjob, der matcher lige netop dine kompetencer og ønsker.
 

Med Unitii-appen vælger du selv

Unitii logo Hvis du vil være frivillig, fungerer Unitii på tværs af foreninger, og du har her mulighed for at vælge lige præcis de frivillige opgaver, der interesserer dig allermest.

Som frivillig kan du bruge Unitii på tværs af foreninger, så du kun skal kigge ét sted for at kunne bidrage. Unitii gør aktiviteterne lettere tilgængelige, hvilket vil samle flere mennesker, der brænder for en given sag, sådan at du og andre i fællesskab kan bidrage med jeres tid og kompetencer.

Som frivillig kan du med Unitii finde opgaver i dit lokalområde og resten af Danmark. Hvad enten du vil samle penge ind, være besøgsven, træner i den lokale fodboldklub eller noget helt andet.

Med Unitii-appen ved hånden kan du være frivilligt engageret så meget du vil og præcis, når det passer dig bedst. Her vil du kunne finde opgaver i din egen forening, men der laves også åbne tilmeldinger, hvor man ikke behøver at være organiseret i den givne forening.

Tilmeld dig Unitii, hvis du kunne tænke dig at gøre en forskel, blive en del af et eller flere fællesskaber og have mulighed for at udvikle dig yderligere som menneske.

Som frivillig kan du hente Unitii-appen via nedenstående links:

App store

 

 

 

Google Play

 

 

 

FrivillighjerteFrivillighed er noget, vi gør med hjertet!

Du kan hækle dit eget frivillighjerte med denne opskrift.

Frivillighjerte.pdf

Du er velkommen til at dele opskriften med andre.