Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Søg frivillige jobs

Alle veje fører til Rom...

Der findes flere måder at blive engageret frivillig i en forening på. Det drejer sig om at finde det helt rigtige match for lige netop dig.

Hvis du ikke helt ved, hvad du gerne vil, eller i hvilken type forening det skal være, så kan vi i Frivilligcenter Roskilde hjælpe dig. Vi har en del informationsmateriale fra frivillige sociale foreninger på hylderne. Du er velkommen til at komme herind i vores åbningstid (mandag til torsdag kl. 10-14) og selv gå på jagt i vores foyer.

Alternativt kan vi gennem en samtale hjælpe dig med at finde frem til relevante foreninger - med udgangspunkt i dine interesser og ressourcer. Efter samtalen tager du selv kontakt til en eller flere foreninger, men vi kan også være behjælpelige med den videre kontakt.

Hvis du allerede ved nogenlunde, hvilken opgave du vil løfte for en forening, og hvilken foreningstype det skal være, så kan du også kigge på den landsdækkende portal www.Frivilligjob.dk. Vær opmærksom på, at den ikke har alle frivilligjobs i Roskilde med, da foreningerne selv skal oprette deres annoncer dér.