Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Corona-krisen: Vi bliver hjemme!

Under corona-nedlukningen var der mange organisationer og foreninger, der tilbød forskellige former for hjælp til at komme igennem krisen.

Mange af disse kan stadig være til gavn, så derfor lader vi dem ligge her på hjemmesiden. Men vær opmærksom på, at nogle af dem nok ikke gælder mere.


coronavirus

Er du i isolation, eller bliver du bare hjemme for at være forsigtig?

Vi har opdelt forslagene på fire forskellige sider.Uanset grunden så har vi alle brug for menneskeligt fællesskab for ikke at føle os isoleret derhjemme. På disse sider finder du forskellige forslag, der kan hjælpe dig igennem denne svære tid uden helt at undvære kontakt med andre. Det bliver bare via telefon eller internet i stedet for fysisk kontakt.

Nyeste forslag ligger øverst på siderne: 

Mental sundhed under corona-krisen

Lokal hjælp

Landsdækkende hjælp

Info til foreninger

Underholdning og tidsfordriv 

Hjælp din nabo

Hvis du kender nogen, der ikke har adgang til internettet, men som kan have glæde af vores tips, så print de relevante sider og læg dem i deres postkasse med en lille hilsen. 
  

Mental sundhed

Sundhedsstyrelsen har lavet en fin oversigt over, hvad vi hver især kan gøre for ikke at miste modet helt, mens vi lever med de nødvendige restriktioner. Klik på billedet for at få en pdf-fil, hvor du kan læse de 11 punkter.