Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Den Frie Rådgivning

Den Frie Raadgivning

Frivilligcenter Roskildes frie rådgivning er et gratis tilbud for borgere i Roskilde Kommune, hvor du kan benytte dig af drop-in rådgivning på flere områder. Det foregår i vores lokaler i Tinghuset på udvalgte dage og tidspunkter.

Rådgiverne er uddannet og har erfaring inden for deres fagområder. De arbejder frivilligt, fordi de brænder for at gøre en forskel. De behandler dine oplysninger fortroligt, så det er kun dem og dig, der ved, hvad I taler om.

  • Det er gratis
  • Der er ingen tidsbestilling
  • Du kan være anonym, og rådgiveren har tavshedspligt. Dine oplysninger deles ikke med nogen myndighed
  • Rådgiverne kender hinandens kompetencer og kan derfor henvise til hinanden, hvis du har en problemstilling, der kræver input fra en af de andre.

 Se de aktuelle tilbud herunder.

drop-in rådgivning 

Økonomisk rådgivning 

Dansk FolkehjælpHver onsdag kl. 16-18 kan du få hjælp til at lægge budget, netbank, overblik over gæld, håndtering af kreditorer og kontakt til offentlige myndigheder. Du kan også få råd og vejledning omkring konkrete økonomiske udfordringer og problematikker, store som små.

Det er rådgivere fra Dansk Folkehjælp, der driver den økonomiske rådgivning.

OBS: Pga. corona-situationen vil den økonomiske rådgivning i en periode foregå telefonisk og ikke i Frivilligcenteret onsdage kl. 16-18, som vi plejer. Ring mandag-torsdag kl. 9-16 direkte til Dansk Folkehjælp på tlf. 70 220 230.

 

Juridisk rådgivning

tvc advokatfirmaHveranden torsdag kl. 15-17 (i lige uger) kan du tale med en jurist fra TVC Advokatfirma om nogle af de juridiske udfordringer, de fleste af os møder en eller flere gange i løbet af livet. Kom forbi og bliv klogere på for eksempel:

  • Testamenter
  • Fremtidsfuldmagter
  • Ægtepagter
  • Skilsmisse- og bodelingssager
  • Spørgsmål om forældremyndighed, bopæl og samvær

Læs mere om den juridiske rådgivning fra TVC Advokatfirma.

OBS: Pga. corona-situationen vil den juridiske rådgivning i en periode foregå telefonisk og ikke i Frivilligcenteret. Ring på tlf. 87 34 75 75, torsdage kl. 15-17 (både lige og ulige uger).

 

OBS:  "Den Frie Rådgivning" er et tilbud om personlig vejledning, der kan bruges som hjælp til selvhjælp. Vejledningen er uforpligtende og uden ansvar fra den frivillige rådgiver og fra Frivilligcenterets side.