Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Unitii-appen

Unitii er et værktøj for foreninger og organisationer, der fungerer som en koordinerings- og rekrutteringsapp i forhold til frivillighed. Hvis du er frivillig, fungerer Unitii på tværs af foreninger, og du har her mulighed for at vælge lige præcis de frivillige opgaver, der interesserer dig allermest.

Her kan du se, hvordan Unitii bruges i Frivilligcenter Roskilde. Længere nede på siden forklares det, hvordan henholdsvis foreninger og frivillige bruger systemet.

Herunder vises det, hvordan Foreninger kan oprette events med tilhørende opgaver, der sendes ud til enten frivillige i foreningen eller alle frivillige, som har en Unitii-konto. På den måde er man kun få klik væk fra at få hjælp og samtidig tilbydes et simpelt og gennemskueligt overblik over alle de frivillige opgaver, som der er brug for i foreningens virke. Unitii er stedet, hvor frivillige står klar til at bidrage, og derfor har foreninger, organisationer og andre grupper nemmere ved at rekruttere nye lokale ildsjæle, der enten kan blive faste eller lejlighedsvis frivillige.

Frivillige kan bruge Unitii på tværs af foreninger, så den frivillige kun skal kigge ét sted for at kunne bidrage. Unitii gør aktiviteterne lettere tilgængelige, hvilket vil samle flere mennesker, der brænder for en given sag, sådan at de i fællesskab kan bidrage med deres tid og kompetencer.

Som frivillig kan du med Unitii finde opgaver i dit lokalområde og resten af Danmark. Hvad enten du vil samle penge ind, være besøgsven, træner i den lokale fodboldklub eller noget helt andet.

Med Unitii-appen ved hånden kan man være frivilligt engageret, så meget man vil og præcis, når det passer en. Her vil du kunne finde opgaver i din egen forening, men der laves også åbne tilmeldinger, hvor man ikke behøver at være organiseret i den givne forening. Tilmeld dig Unitii, hvis du kunne tænke dig at gøre en forskel, blive en del af et eller flere fællesskaber og have mulighed for at udvikle dig yderligere som menneske.

 

Forenings-indgang

Hvis du som forening, organisation eller andet fællesskab kunne være interesseret i at bruge appen som koordinerings- og/eller rekrutteringsværktøj, så gå ind og læs mere på https://unitii.dk/, hvor I også har mulighed for at oprette jer som forening under "For Forening" og "Kom i gang nu".

Frivillig-indgang

Som frivillig kan du hente Unitii-appen via nedenstående links:

App store

 

 

 

Google Play