Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Mødelokalerne

Opstillingen af borde og stole i vores mødelokaler er fra 2. august 2021 tilbage til standard. Den maksimale kapacitet er dermed igen:

Lokale 1: 6 personer
Lokale 2: 40 personer
Lokale 3: 28 personer
Lokale 6: 20 personer
Lokale 7: 42 personer

Se skitserne for alle lokalerne her.

Lokale 7 kan sættes op som biograf til op mod 70 personer, når bordene slås sammen. Se fotos nedenfor med eksempel.

lokale7 biograf a 

lokale7 biograf b

Husk at stille møblerne tilbage til standardopstilling efter brug.

 

Lokaleoversigt

Tinghuset Kort 1.sal

Klik på kortet for at få det som pdf-fil, der kan printes.

 

Værd at vide

  • Handicap-toilettet er i stueetagen, men tre trin op fra foyeren. Tag elevatoren til "Handicap-WC".
  • Hoveddøren åbner automatisk, når en nøglebrik holdes hen til aflæseren til højre for døren. Døren må ikke åbnes manuelt.
  • Indefra åbnes døren ved at vifte med en hånd foran en af de hvide bokse ved siden af døren (der skal ikke bruges nøglebrik). Træd derefter et skridt tilbage - begge døre åbner.
  • Dørene lukker af sig selv - hvis nogen/noget står i vejen, kommer der et lydsignal, og dørene bliver stående åbne. Signalet ophører først, når forhindringen er fjernet, og dørene har kunnet lukke sig igen.
  • I fortovet foran hoveddøren er der en lift, så kørestolsbrugere kan blive løftet op og hen til trappens øverste trin. Betjeningsenheden ligger oven på det grå skab lige inden for døren.
  • I foyeren er der en elevator, så man kan undgå trappen op til 1. sal. Læs opslagene i elevatoren om betjening - den er lidt speciel.
  • Der er fast installeret teleslynge i lokalerne 6 og 7.
  • Lokale 7 har en mobil storskærm med interaktive funktioner. Kan flyttes rundt i lokalet men må ikke fjernes herfra (kan altså ikke bruges i andre lokaler!).

 

Lokalerne er åbne for reservation og kan reserveres senest en time, før de skal bruges. Lokalerne kan benyttes alle ugens dage i tidrummet kl. 08.00-24.00.