Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Mødelokalerne

Frivilligcenterets lokaler kan bookes af alle medlemsforeninger. Instrukser hertil gives ved indmeldelse. Brugen af lokalerne forudsætter overholdelse af den gældende Husorden.
  

Lokaleoversigt

Tinghuset Kort 1.sal

Klik på kortet for at få det som pdf-fil, der kan printes.

 

Lokale 1: 6 personer
Lokale 2: 40 personer (der kan åbnes en dør til Lokale 7, hvis man booker begge lokaler)
Lokale 3: 28 personer
Lokale 4: 3 personer (adgang via trappen til 1. sal, - der er ikke kørestolsadgang)
Findes ikke på oversigten, da lokalet ligger imellem stuen og 1. sal.
Lokale 6: 20 personer
Lokale 7: 42-70 personer (der kan åbnes en dør til Lokale 2, hvis man booker begge lokaler)

Se skitserne for alle lokalerne her.

Lokale 7 kan sættes op som "biograf" til op mod 70 personer, når bordene slås sammen og rulles ud til siden som vist her:

lokale7 biograf a Husk at stille møblerne tilbage til standardopstilling efter brug.

 

Audiovisuelle hjælpemidler

 • Teleslynge er installeret i lokalerne 6 og 7.
 • Lokale 6 har en mobil storskærm med interaktive funktioner. Kan flyttes rundt i lokalet men må ikke fjernes herfra (kan altså ikke bruges i andre lokaler!). Denne storskærm er pt. under reparation.
 • Lokale 7 har fastmonteret AV-udstyr, der er integreret med lærred, højtalere og teleslyngeanlæg.
 • Lokale 2 har monitor/skærm på rullebord.
   

 Gangbesværede

 • I fortovet foran hoveddøren er der en lift, så kørestolsbrugere kan blive løftet op og hen til trappens øverste trin. Liften kan betjenes udefra med en nøglebrik eller indefra med betjeningsenheden, der ligger oven på det grå skab lige inden for døren.
 • I foyeren er der en elevator til gangbesværede, så de kan undgå trappen op til 1. sal. Læs opslagene i elevatoren om betjening - den er lidt speciel - eller bed om en demonstration i kontortiden.
 • Handicap-toilettet er i stueetagen, men tre trin op fra foyeren. Tag elevatoren til "Handicap-WC".
    

Indgang

 • Hoveddøren åbner automatisk, når en nøglebrik holdes hen til aflæseren til højre for døren (den grå boks). Døren må ikke åbnes manuelt. I kontorets åbningstider (mandag-torsdag 10-14) er låsen normalt slået fra, så døren kan åbnes udefra ved at vifte med hånden foran den hvide boks.
 • Indefra åbnes døren ved at vifte med en hånd foran en af de hvide bokse ved siden af døren. Træd derefter et skridt tilbage - begge døre åbner.
 • Dørene lukker af sig selv - hvis nogen/noget står i vejen, kommer der et lydsignal, og dørene bliver stående åbne. Dørene må IKKE forsøges lukket manuelt. Lydsignalet ophører først, når forhindringen er fjernet, og dørene har kunnet lukke sig igen.
 • Det er ikke tilladt at sætte noget i klemme i døren for at holde den åben for andre - det ødelægger lukkemekanismen.
    

Trådløst internet

 • Der er gratis wi-fi i hele huset. Uanset om det er til en computer, tablet eller telefon, skal du starte med at registrere dig via din mobiltelefon på Roskilde Kommunes netværk "RK Portal". Når du har oprettet en gratis konto, får du en sms med brugernavn og adgangskode.