Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Søg frivillige

Vi får i Frivilligcenteret ofte henvendelser fra borgere, som gerne vil høre mere om at være frivillig. Vi henviser dem til relevante foreninger, enten når de henvender sig eller efter en yderligere samtale, hvor vi - med udgangspunkt i deres interesser og ressourcer - finder frem til relevante foreninger.

Efter samtalen tager den enkelte som regel selv kontakt til en eller flere foreninger, men vi kan også være behjælpelige med den videre kontakt.
 

Unitii-appen - et værktøj til rekruttering og koordinering

Unitii logo Unitii er et værktøj for foreninger og organisationer, der fungerer som en koordinerings- og rekrutteringsapp i forhold til frivillighed.

Med Unitii kan foreninger oprette events med tilhørende opgaver, der sendes ud til enten frivillige i foreningen eller alle frivillige, som har en Unitii-konto. På den måde er man kun få klik væk fra at få hjælp, og samtidig tilbydes et simpelt og gennemskueligt overblik over alle de frivillige opgaver, som der er brug for i foreningens virke. Unitii er stedet, hvor frivillige står klar til at bidrage, og derfor har foreninger, organisationer og andre grupper nemmere ved at rekruttere nye lokale ildsjæle, der enten kan blive faste eller lejlighedsvis frivillige.

I kan oprette jer som forening, organisation eller fællesskab ved at gå til https://unitii.dk/

Annonce på Frivilligjob.dk

I kan søge frivillige ved at indrykke en gratis annonce i den landsdækkende portal www.Frivilligjob.dk. Jobbene vises, når potentielle frivillige søger lokalt.

Vi har udarbejdet en tjekliste til frivilligjobopslag, som I kan lade jer inspirere af:

  • Hvad søger I?
  • Hvem søger? - foreningens formål og brugere?
  • Evt. krav til den frivillige - alder, uddannelse m.m.?
  • Hvad får de frivillige ud af at engagere sig – fx kurser og socialt sammenhold?
  • Hvad består det frivillige arbejde i - hvad er opgaverne?
  • Hvornår ønskes jobbet besat?
  • Forventet tidsforbrugtal - hvor meget tid vil opgaverne tage?
  • Kontaktoplysninger - hvem skal man kontakte?

Se også Frivilligjobs egen guide til gode og effektive jobopslag.