Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Tak til

Frivilligcenteret drives vha. grundfinansieringsmidler fra hhv. Roskilde Kommune og Socialministeriet. Derudover modtager vi af og til puljemidler til specifikke, tidsbegrænsede projekter som fx Projekt Følgeven.

Alt andet er gaver fra frivillige (primært arbejdskraft) og donationer fra foreninger og erhvervsliv. Herunder eksempler på nogle af de gaver, vi har modtaget de senere år. Det er ofte nyttige ting såsom møbler og elektronik, som vi ikke ville kunne købe selv, men også finansiering af mindre projekter fx til synliggørelse af frivilligt arbejde. 

Donationer

Tak til Spar Nord Roskilde for donation til storskærmen i stueetagen, som viser dagens lokalebookinger, samt for medvirken på FrivilligBørs 2017. Spar Nord Roskilde Tak til Lauritzen-fonden for skabe til kontoret i 2017 og for donation i 2016 til infoskærm til vores mødelokaler. LF300dpi
Tak til Nykredits fond for donation i 2013 af en digital informationsskærm. Skærmen bruges i det offentlige rum til at oplyse borgere i lokalområdet om foreningslivet og mulighederne for at blive frivillig. Nykredit fond Tak til Tuborgfondet for donation i 2013 af fleksible og lette mødeborde til mødelokalerne, og for donation i 2011 til indkøb af stole og teleslynge. 
Tak til Nordea Roskilde for donation i 2013 til Frivillige Fighters, et arrangement på Gimle for at rekruttere unge til foreningerne. Nordea Tak til de mange sponsorer på Team Up for Frivilligheden, som hjalp os med præmier til de glade vindere og til de resterende deltagere.

 

Takkekort